Original 59 ml Poo-Pourri

PP

Med Poo-Pourri Original Toiletspray er det slut med at efterlade et ildelugtende toilet til den næste i køen. For Poo-Pourri FJERNER grim lugt ved toiletbesøg - hver gang. Der vil ganske enkelt være et "før" og "efter" du mødte Poo-Pourri...Du bliver SÅ glad for din lille flaske. Hos os finder du endda Europas billigste Poo-Pourri. Se også de helt absurde Poo-reklamer herunder.

Flere detaljer

På Lager

69,02 kr

119,00 kr

-42%

Det er så enkelt

Poo-Pourri sætter en helt ny standard for toiletspray og så er Poo-Pourri endda 100% miljørigtigt & med fuld returret.

Poo-Pourri er den ultimative lugtfjerner til toilettet - 100% baseret på naturlige ingredienser. Bliv fri for pinlige lugtgener ved at FJERNE lugten - med garanti. Dit besøg forbliver din hemmelighed - nemt, diskret og uden farlig kemi.

Det er så enkelt: ryst flasken, spray 4-6 gange i vandoverfladen på toilettet og lad så Naturen gå sin gang. PS. modtager du et ildelugtende toilet? Spray blot få gange højt i luften, vent et øjeblik og vupti...en fæl oplevelse er pludselig en rar oplevelse.

How Poo-Pourri works. Spritz the Bowl before you go - And no one else will Ever know!

Poo_Pourri Toilet SprayPoo-Pourri Toilet Spray

Kender du Poo-Pourri Toiletspray allerede eller er det første gang du hører om POO-POURRI? Uanset hvad, så venter der dig en fantastisk oplevelse. For nu er det endegyldigt slut med både at efterlade og modtage et ildelugtende toilet. Poo-Pourri fjerner nemligt grim lugt fra toiletbesøg. Endda helt miljørigtig og JA, det virker og JA, det er et rigtigt produkt. 

Poo-Pourri er ekstra dejlig at have, når vi er flere om at dele toilettet. Har du en virksomhed vil du opleve, at Poo-Pourri giver gladere medarbejdere, fordi kollegaens grimme toiletlugt ikke skal være et diskussionsemne på fællesmøderne. 

Pointen er, at hvorfor finde sig i grim lugt efter toiletbesøg, når du kan efterlade dejlig duft? Vi ved godt, at det er naturligt, at toiletbesøg lugter, men vi vil bare så gerne være fri for den stank. Det er også naturligt at lugte under armene, hvis man ikke bruger deodorant. Men hvem gider det? Vi gider ikke, så naturligvis bruger vi både deodorant & Poo-Pourri.

Sådan bruges Poo-Pourri Toiletspray

Det er så enkelt: brug din tommelfinger og spray 4-6 gange på vandoverfladen i toilettet - inden du sætter dig. Gør det du skal gøre og nyd så duften. Glemmer du ovenstående eller modtager du et ildelugtende toilet? Spray blot et par gange højt i luften og vupti, grim lugt er blevet til skøn duft. Det vilde er, at det virker - hver gang. Prøv selv! Se også vores lille tegnefilm herover. Og trænger du til en sjov pause, kan du se de ultrasjove prisvindende Poo-Pourri videoer under de forskellige Poo-Pourri varianter.

Men tag dig i akt for Poo-Pourri´s succes har fået flere producenter til at lave kopivarer. Vi har testet flere og ingen af dem kommer i nærheden af at virke som Poo-Pourri. Kopierne kan kun kamuflere lugten - ikke fjerne den. Desuden er det ualmindeligt dårlige parfumer, de har brugt i deres kopivarer. Og som bekendt dufter Poo-Pourri fantastisk. NU er du altså advaret.

Finder du Poo-Pourri NEW Design billigere end hos os? Fortæl os venligst om det. Vi vil være Billigst & Bedst - derfor de ultra lave priser.

Poo-Pourri er også Shoe-Pourri Skospray. Shoe-Pourri fjerner effektivt grim lugt fra både dine sko & støvler. Og den virker. Shoe-Pourri er rigtig dejlig at bruge i sportsko, som jo virkelig kan være et udfordrende bekendskab. Brugen er også enkel: spray direkte i skoene. Lad skoen tørre. Gentag efter behov. Det er individuelt, men vi sprayer vores fodboldstøvler max 1 gang pr. måned. Shoe-Pourri flasken er altså meget drøj i brug.

Poo-Pourri Toiletspray er naturligvis blevet meget populært (for ingen gider toiletlugt) og trenden har spredt sig til hele Verden. Poo-Pourri bølgen startede i Texas, USA, i 2007, og har siden gået sin sejrsgang over hele verden. Poo-Pourri er naturligvis miljøvenlig for samtlige indholdsstoffer er så milde og let nedbrydelige, at Poo-Pourri er kategoriseret som både meget miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt. Grundingredienserne er vand og æteriske olier.

Vi anbefaler

    Kunder, der købte denne vare, købte også:

    Videos