Ecco 7" Squatty Potty®

SQP 7"

Squatty Potty® (7"/17 cm højde) er til dig der lider af dårlig fordøjelse. Fordøjelsen er kompleks, men at sikre sig fuld tømning af tarmen, er et rigtig godt udgangspunkt for både at helbrede men også forebygge både forstoppelse, hæmorider, IBS og generelt fordøjelsesbesvær. Med Squatty Potty under fødderne, bliver tarmen tømt helt. Se hvordan den virker i video herunder. Danmarks billigste pris.

Flere detaljer

Varen er ikke på lager

195,00 kr

260,00 kr

-25%

Det er så enkelt

Videoen herunder illustrerer, hvorfor en god toiletstilling er så vigtig for at kunne tømme sig helt. Med en korrekt toiletstilling vil du opleve, at din fordøjelse bliver meget, meget bedre fordi du tillader fuldstændig tømning af tarmen.

Squatty Potty®
Skamlen skaber den perfekt toiletstilling, fordi den efterligner den traditionelle hug/squad siddestilling. Squad/hug stillingen er den stilling mennesket sad i, inden vi fik toiletter. Når vi sidder på hug, gør tyngdekraften det meste af arbejdet. Overkroppens vægt trykker naturligt mod tarmen og hugstillingen afslapper ringmusklen og bevirker, at endetarmskanalen rettes ud og hele tarmen tømmes. Squatty Potty efterligner denne stilling og sikrer, at tarmen ikke får det knæk som forhindrer tømning af tarmen.

Hvad er problemet med bare at bruge et toilet?
Hvis du ser én af illustrationerne herover ses det, hvordan kroppens vinkel er afgørende for, hvilken vinkel og retning tarmen får. Det er den rette & lige vinkel der sikrer, at tarmen ikke får et knæk og dermed afbryder tømningen af tarmen.
Dét er måske ikke særlig sjovt, men med et tvist & nye briller på, bliver det pludselig rigtig, rigtig morsomt. Se hvordan det gøres i videoen herunder. Nr. 2 video er tilsat musik.

Med Squatty Potty® under fødderne tillades fuld tømning af tarmen og du undgår forstoppelse, hæmorider, IBS (Irritable bowl Syndrom) mfl. Du vil opleve, at din fordøjelse og dit velvære kvitterer med stor trivsel, når din tarm tømmes helt.

Soldater - der i sagens natur ofte besørger udendørs - beretter om, at de ikke engang behøver toiletpapir. Ganske enkelt fordi pøllen glider ud i ét, fint, helt stykker og ikke efterlader sig rester. Se, så blev der også lige sparet på toiletpapiret!

Vi anbefaler

    Kunder, der købte denne vare, købte også:

    Videos