Kabooti Hæmoridepude

Kabooti

Kabooti Siddepude er en ergonomisk udformet siddepude, der lindrer smerter ved hæmorider, efter fødsel, operation i mellemkødet/testikler eller hvis du har ondt i ryg & lænd. Siddepuden støtter og trykaflaster nemlig de helt rigtige steder og er den eneste siddepude på markedet med udskæringer til ekstra lindring. Beskrivelse af siddepuden herunder:

Flere detaljer

Varen er ikke på lager

480,00 kr

Det er så enkelt

Kabooti Siddepude eller Siddering passer til både alm. stol, kørestol & bil:

Kabooti Siddepude/siddering
er en genial ergonomisk korrekt og meget komfortabel hverdagspude til den, der har smerter "Under bæltestedet". Skyldes smerterne hæmorider eller måske operation i mellemkødet eller fødsel/vaginale smerter?

Kabooti Siddepude aflaster og lindrer effektivt disse områder og er desuden særdeles effektiv ved smerter eller problemer i ryg eller haleben/lænd. Kabooti Siddepude/siddering har nemlig en ekstra udskæring, så hele rygsøjlen aflastes. Se evt. billeder for at se konstruktionen.

Kabooti Siddepude
har et innovativt & ergonomisk design, der er helt unikt, fordi Kabooti Siddepude giver maksimal siddekomfort hele dagen og forebygger siddesår. Kabooti Siddepude/siddering passer til både almindelig stol samt kørestol og kan diskret medbringes overalt.


Kabooti Siddepudes udformning - se evt. billeder:

Den centrerede trekantede udskæring giver maksimal lindring ved endetarmsbesvær eller smerter i mellemkødet. Det er den lindring du søger, hvis du lider af hæmorider, har født eller gennemgået operation i mellemkødet.

Kileformen
bagest på puden mindsker og aflaster trykket på både halebenet, lænden og resten af ryggen. Så har du ondt i disse områder, vil du opleve en væsentlig aflastning af din ryg og dermed færre smerter.

Kabooti Siddepude
er lavet i god, fast skum med hjørner der støtter og aflaster lårene (se billeder) samt giver maksimal stabilitet. Det betyder, at man kan sidde meget længere end normalt, uden at det giver ubehag. Det betyder ligeledes forbedret balancen i modsætning til almindelige ringe, der ofte er ustabile.

Overtrækket har et diskret, mørkeblåt betræk, som strækker sig i to retninger, hvilke giver god fleksibilitet. Overtrækket er desuden diskret og puden ligner en almindelig pude.
Stræk overtrækket er aftageligt og kan vaskes i maskinen på 60 grader.

Vi anbefaler

    Kunder, der købte denne vare, købte også: