Hemor*Rite Kryoterapi

Hemorrite

Begynder du hæmoridebehandlingen med Hemor*Rite i tide, kan du undgå kirurgiske indgreb. Hemor*Rite er en patenteret behandlingsmetode, der med kryo-, fryseterapi (-16C) fryser de hævede /blødende hæmorider. Vi er eneste forhandlere i DK. Læs mere herunder:

Flere detaljer

Varen er ikke på lager

250,00 kr

Det er så enkelt

Med Hemor*Rite opnås øjeblikkelig lindring af smerter og kløe. Behandlingen føles ikke kold/isende på huden.

CPH:Bliss er eneste forhandler af Hemor*Rite i Danmark.

Hemor*Rite enheden kan genbruges mange gange. Udførlig dansk instruktion medfølger.

Hæmorider - se fakta om hæmorider og Kryoterapi herunder:
Der findes både indre og ydre hæmorider og de har forskellige symptomer (se nederst).

Hemor*rite Kryoterapi Enheden er velegnet til begge typer hæmorider - både de indre og ydre hæmorider. Hemor*Rite Kryoterapi har øjeblikkelig virkning og reducerer hurtigt smerter & irritation - du vil opleve stor lindring af dine symptomer - uden at kulden føles ubehagelig.

HVORDAN bruges Hemor*Rite Enheden?

Sådan gør du: Pakken er ilagt en lille enhed (se evt. billede herover), der fryses før brug. Påfør enheden den vedlagte glidecreme (pakken indeholder 2 stk. á 35ml). Når enheden er frosset, er den klar til brug. Benyt enheden i max. 8 minutter ad gangen. Udførlig dansk brugsvejledning medfølger.
Herefter vaskes og opbevares enheden i den vedlagte æske. Enheden kan bruges mange gange - i 6 måneder.

Graden af hæmorider inddeles i 4 faser. Hemor*Rite virker behandlende i fase 1-2. I fase 3-4 lindrer Hemor*Rite symptomer samt reducerer hævelse og blødning. 

Der er lavet overbevisende studier på kryoterapi i forbindelse med hæmorider. Du kan læse mere HER.

Herunder kan du læse konklusionen på studiet og hvorfor Kryoterapi virker:

SMERTEREDUKTION
Kryo betyder kulde og det er kulden, der lindrer smerte. Kulde afbryder den selvforstærkende smertecyklus som udløses af hæmoriden. Teorier der forklarer denne foranstaltning, er baserede på mindskning af sensoriske impulser, refleksmekanismer og mindskning af muskelkramper.

MINDRE INFLAMMATION
Når blodkarrene trækker sig sammen mindskes væskeansamlingen i det betændte væv, hvilket reducerer selve hæmoriden. Kulden hæmmer frigivelsen af histamin og mindsker syrebehov på grund af den lave metaboliske efterspørgsel. Disse to faktorer sammen med karsammentrækningen, bevirker en formindskning af inflammation.

MUSKELAFSLAPPENDE EFFEKT
Tilsætningen af kulde producerer en muskelafslappende effekt. Den mest betydningsfulde mindskning af muskelspasmer i ringmusklerne (ukontrollerede muskelsammentrækninger) opstår, når kulde påføres musklen. Denne effekt kan vedblive i flere timer. Dette forklarer hvorfor patienter med hæmoridesymptomer havde lange perioder med lettelse efter kuldebehandling med en Hemor-Rite® kryoterapi enhed.

FORMINDSKET BLØDNING
Endelig, nogle af de parametre som er studeret, så som smerte og blødning, viste Hemor*Rite kryoterapi enheden sig at være statistisk lige så god eller bedre end salven, der blev benyttet i testen. De resultater der opnås med Hemor*Rite kryoterapi enheden var også statistisk overlegne over placebo. *
Vil du videre mere om den forskning i emnet, så læs med HER.

Symptomer på indre hæmorider:
- Blod på toiletpapir eller afføring
- Det klør, og du føler dig øm omkring endetarmen.
- Du oplever at afføring og slim lækker.
- Du føler at noget kommer ud af endetarmen.
- Du føler, at du ikke er helt færdig, efter toiletbesøg.

Symptomer på ydre hæmorider:
- Blod er også et almindeligt symptom på ydre hæmorider efter et toiletbesøg med hård afføring.
- Smerte i tarm og anus er de mest almindelige symptomer på ydre hæmorider.
- Blodsamlinger i små, betændte blodårer, der skaber hårde klumper, som du kan mærke.
- Det sidste kaldes trombose-hæmorider, fordi der skabes en blodprop i åren. Blodproppen i hæmoriden kan skabe smerte og synlige klumper i endetarmen og det kan være nødvendigt med et kirurgisk indgreb for at fjerne klumpen.

Vi anbefaler

Kunder, der købte denne vare, købte også: