DuftHus - Lavendel Vis større

DuftHus - Lavendel

Søger du den perfekte gave til duftelskeren, er dette kunstneriske og dekorative Dufthus "Country Lavender" spot on. I dufthuset findes en flot flakon duftolie 50ml med 4 hvide fiberduftpinde (pindene giver maksimal & konstant duftfordeling) + et skønt 12 timers duftlys + et duftende stofhjerte til badeværelset eller tøjskabet. Gratis gavepose medfølger - se mere herunder.

Flere detaljer

Varen er ikke på lager

200,00 kr

Det er så enkelt

Country Lavender er det sikre duftvalg, for alle elsker Lavendel. Den er mild, blid og ren og perfekt til at skabe velduft i hjemmet.

Gaveæsken (ca. 20x13 cm) er udformet som et hus og med yndigt print. ”Skorstenen” består af duftpindene i en æske! En helt anderledes, sjov & meget anvendelig gave til den, der holder af duft.

Æsken er så fin, at den ikke behøver yderligere indpakning, men kan blot lægges i en gavepose.

Hvis du ønsker det, vedlægger vi - helt gratis - en flot, eksklusiv gavepose. Skriv blot "gavepose, tak" i kommentarfeltet i tjek ud - så vedlægges gaveposen automatisk. Helt gratis.

Dufthuset indeholder:
Flakon med 50ml duftolie
4 stk hvide fiberduftpinde (til flakon)
Et duftlys 70g – varer 12 timer
Et duftende Hjerte i fint stof med print

Vi elsker gaver. Og vi elsker at give gaver. Naturligvis kun gaver der glæder.

Hos CPH:Bliss finder du gaven, der passer perfekt til duftelskeren. En gave som både han & hun vil værdsætte højt.

For duftelskeren værdsætter højt, når omgivelserne dufter rent og dejligt. Ja, duftelskeren nyder at blive mødt af duft, når hun åbner døren til sig hjem. Derfor skaber din gave glæde i lang, lang tid for både duftlamper, duftlys og duftpinde er perfekte til at skabe et duftende hjem.

De eksklusive & luksuriøse gaveæsker behøver ikke yderligere indpakning, for de er yderst dekorative i sig selv. Mangler du en smuk gavepose at lægge gaven i? Skriv blot "gavepose, tak"  i kommentarfeltet i ”tjek ud”. Så vedlægger vi gratis en eksklusiv gavepose. Så er du helt klar til at give den dejligste gave, til én du holder meget af.

I flere af gavesættene genfinder du duftene fra vores 150 ml duftpindesæt og duftolierne til duftlamperne. Årsagen er ganske enkelt, at duftene er suveræne og fortjener flere udgaver. Der er dufte til enhver smag.

 

 

 

Vi anbefaler

Kunder, der købte denne vare, købte også: