Ekstra Duftpinde - Pink Sommerfugle

Når det skal være helt særligt og absolut yndigt, skal du vælge disse fiberduftpinde med store, sart pink sommerfugle af papir. Så bliver det bare ikke finere og mere gennemført. Pindene er lavet i fiber, der sikrer en virkelig god og langvarig fordeling af duft. Mangler du en flakon med duft, kan du se vores udvalg HER.

Flere detaljer

På Lager

40,00 kr

Det er så enkelt

Sættet består af 3 stk. fiberduftpinde (længde 28 cm) med laser udskårede sommerfugle. Sommerfuglene sidder med få mm afstand til selve duftpindene - så trækker de ikke væske op og forbliver dermed tørre.

Fiberduftpindene fås i både lys pink, sort & grå - både med og uden sommerfugle. Du vælger selv. Fælles for fiberduftpindene er, at de fordeler og afgiver duften væsentligt bedre end de traditionelle træpinde, som bruges i de fleste duftpindesæt.

Fiberduftpinde er altså et tilkøb, men du får mere glæde ud af din duftolie, da fiberpindene afgiver væsentlig mere & konstant duft. Traditionelt skal man jævnligt vende TRÆduftpinde – det behøver du ikke gøre med fiberpindene. De dufter max hele tiden.

Vi anbefaler

Kunder, der købte denne vare, købte også: