Ekstra Duftpinde - med Fugle Vis større

Ekstra Duftpinde - med Fugle

Spred den skønneste duft i dit hjem med fine duftpinde i lækker duftolie. Disse duftpinde ser ekstra søde ud, fordi de har monteret de fineste små keramiske spuve i toppen. Der ligger 3 stk. i en pakke. Du kan også vælge pakken med Sommerfugle.

Flere detaljer

På Lager

50,00 kr

Det er så enkelt

Når du køber et komplet cylindersæt Duftpinde, får du 150ml duftvæske med 12 pinde til. Duftstyrken justeres efter, hvor mange pinde du bruger. Et lille rum kræver måske kun én pind og større areal vil kræve flere pinde. Du kan altid tilføje eller fjerne pinde, til du finder det niveau, som passer hos dig.

Herunder kan du læse om vores fantastiske Duftlamper:
Vores duftlamper er nemlig meget mere end en luftfrisker. Lampen har nemlig 2 funktioner: først renser den effektivt luften for lugt fx mados, Efterfølgende efterladen den dit hus duftende absolut fantastisk. Man bliver så glad for sin Ashleigh & Burwood´s 2 i 1 Duftlampe.

Med en katalytisk duftlampe fra Ashleigh & Burwood renses luften effektivt for fx mados, røg, ja al lugt & erstatter med den friskeste og reneste duft. Vi fører flere forskellige duftolier og du doserer selv, hvor meget duft du ønsker. Ønsker du ingen duft, vælger du blot neutralolie. Så får du renset luften - men helt uden duft.

Der er ingen tvivl om, at et hjem med et rent luftmiljø der oven i købet dufter skønt og frisk, er godt for vores trivsel & velvære. Men hvor der er mennesker, mad & dyr, bliver hjemmet hurtigt fyldt med uønskede lugte.


Ashleigh & Burwood´s
 Duftlamper fjerner ganske enkelt uønskede lugtpartikler og erstatter med duft til dit hjem. Det er lampens katalytiske sten, der er hemmeligheden, for den varme sten evner at neutralisere lugtmolekyler, røg og bakterier fra luften og erstatter derefter lugt med duft. Se evt. vores FAQ for teknisk forklaring på katalyse.

Hver duftlampe er håndlavet og hver lampes individuelle udtryk tiltaler forskellige temperamenter. Skal udtrykket være Nordisk og stramt eller foretrækker du det mere svulmende look? Der er en lampe til enhver smag og temperament – hvilken lampe passer dit?

Når du har valgt din lampe, vælges herefter hvilken duftolie der skal fylde dit hjem. Der er flere dufte at vælge imellem og vi har forsøgt at beskrive den enkelte duft, så du lettere kan finde din favorit.

Fælles for duftlamperne er, at de er nemme at bruge & billige i drift. Husk lampen kun må fyldes 2/3. Så kan den til gengæld være tændt i 11 timer – ca. 10-15 minutter ad gangen. Så olien er meget drøj i brug. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Læs evt. om katalyse og FAQ her ”FAQ A&B Duftlamper”.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ekstra Duftpinde - med Fugle

Ekstra Duftpinde - med Fugle

Spred den skønneste duft i dit hjem med fine duftpinde i lækker duftolie. Disse duftpinde ser ekstra søde ud, fordi de har monteret de fineste små keramiske spuve i toppen. Der ligger 3 stk. i en pakke. Du kan også vælge pakken med Sommerfugle.

Kunder, der købte denne vare, købte også: