Bestil inden kl. 12.00 på hverdage og bestillingen sendes samme dag. 

Du får GRATIS Levering ved køb for over kr. 499,-

Alle forsendelser leveres med Post Nord eller GLS. Du får altid en email/SMS, når din bestilling afsendes fra CPH:Bliss. I indkøbskurven vælger du selv, hvordan og hvor du vil modtage din pakke. Du kan vælge mellem følgende:

Post Nord uden omdeling kr. 39,- Langsommere (ca. 5-8 dage) levering til nærmeste pakkeshop
GLS uden omdeling kr. 49,-  Hurtig levering til nærmeste pakkeshop
GLS med omdeling kr. 65,- Hurtig levering direkte hjem til dig selv
GLS Erhverv kr. 59,- Hurtig levering direkte til din arbejdsplads. Husk at angive firmanavn.

Ved GRATIS FRAGT leveres pakker under 1 kg som udgangspunkt med PostNord. Bestillinger over 1 kg. leveres som udgangspunkt med GLS. CPH:Bliss forbeholder sig ret til at vælge den billigste løsning, når dit køb udløser gratis fragt.

Vigtigt: Tjek altid dine indtastede oplysninger. Hvis du taster fx din email/telefonnummer forkert, vil du ikke modtage oplysninger om, at dine varer er afsendt og ligger klar til afhentning. Afhentes pakken ikke af dig indenfor ca. 10 dage, sendes den retur til CPH:Bliss.
Bor du på adressen som "CO" så sørg altid for, at dit navn står på døren. Ellers bliver pakken returneret til CPH:Bliss. CPH:Bliss er ikke ansvarlig for evt. omkostninger forbundet med gen-sendelse af bestillinger.

Det er også muligt at afhente din ordre på CPH:Bliss´ adresse – ring ALTID for nærmere aftale.

Vil du bytte en vare?
Ønsker du at bytte en vare, så skriv eller ring straks. Jeg bytter gerne og sender gratis den nye vare. Du står selv for returnering af den vare, der skal byttes. For at denne rettighed gælder, skal varen returneres hel i ubrugt, original emballage og den må ikke være defekt.

Defekt vare:
Det sker sjældent, men modtager du en defekt vare, så send et billede af skaden til mig og ring/skriv straks. Så finder vi en løsning.

Fortryder du dit køb? Du har 360 dagens fuld returret:
Skriv eller ring altid, inden du returnerer en vare. Varen skal returneres i samme stand, som den modtages i. Dvs. i original og uåbnet emballage. Efter modtagelse af den returnerede vare tilbagebetales beløbet indenfor max 3 dage – dog minus fragtomkostninger. Varen skal stadig være i sortiment for at være dækket i 360 dage. Er varen udgået siden dit køb, har du 3 måneders returret. 

I forhold til fortrydelsesret af brugte varer, henholder CPH:Bliss sig til Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 2 nr. 5. Den pågældende paragraf omhandler den frafaldne fortrydelsesret ved varer, som af sundhedsbeskyttelses eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

CPH:Bliss afholder ikke omkostningerne i forbindelse med returnering af varer. Du skal emballere varen godt, for varer, der er kommet til skade ved returnering eller anses som værende brugt eller i uoriginal emballage, dækkes ikke.

Jeg tager naturligvis forbehold for force majeure, krig og andre skrækkeligheder, der kan have indflydelse på, om CPH:Bliss´ leverandører ikke kan levere varer.

Er du i tvivl om noget, har du kommentarer eller spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Skriv eller ring blot til:

Alfa Trade House/CPH:Bliss v. Tine Back
Bøllemosevej 15
DK-3550 Slangerup
Telefon: +45 24805730
CVR: 25671074