Sådan handler du hos CPH:Bliss - se evt. også de nye GDPR persondatapolitik nederst på denne side.

Bestil inden kl. 12.00 på hverdage og bestillingen sendes samme dag.

Du får GRATIS Levering ved køb for over kr. 499,-

Det er også muligt at afhente din ordre på CPH:Bliss´ adresse – ring ALTID for nærmere aftale. Se adressen herunder.

Alle forsendelser sendes med PostNord eller GLS. Du får altid en email/SMS, når din bestilling afsendes fra CPH:Bliss. I indkøbskurven vælger du selv, hvordan du vil modtage din pakke. Du kan vælge mellem følgende:

Post Nord uden omdeling kr. 39,-  Levering kan tage op til 10 arbejdsdage - til nærmeste pakkeshop
GLS uden omdeling kr. 49,-  Hurtig levering til nærmeste pakkeshop
GLS med omdeling kr. 65,- Hurtig levering direkte hjem til dig selv
GLS Erhverv kr. 59,- Hurtig levering direkte til din arbejdsplads. Husk at angive firmanavn.

Ved GRATIS FRAGT forbeholder CPH:Bliss sig ret til at vælge den billigste fragtløsning - Vi benytter oftest GLS.

Vi tager imod følgende betalingsløsninger:
Dankort - MobilPay - MasterCard - PAYPAL - VisaDankort - ViseElectron - eDankort - JBC - ViaBill - Master Maestro - bankoverførsel

Betaling: Alle priser er i DK. Din betaling debiteres først, når varen afsendes. Din betaling og al anden trafik foregår gennem SSL-kryptering. Det betyder bl.a., at vi ikke kan se dine kort-oplysninger. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger og dit navn og adresse/telefon/mailadresse vil aldrig blive solgt/videregivet til trediemand. Undtagelser herfor er naturligvis vores samarbejdspartnere fx GLS - se ligeledes Persondataloven herunder. Du kan altid kræve, at dine oplysninger bliver slettet - ring eller skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål i denne forbindelse.

VIGTIGT: Tjek altid dine indtastede oplysninger. Hvis du taster fx din email/telefonnummer forkert, vil du ikke modtage oplysninger om, at dine varer er afsendt og ligger klar til afhentning. Afhentes pakken ikke af dig indenfor ca. 12 dage, sendes den retur til CPH:Bliss.
Bor du på adressen som "CO" så sørg altid for, at dit navn står på døren. Ellers bliver pakken returneret til CPH:Bliss. CPH:Bliss er ikke ansvarlig for evt. omkostninger forbundet med gen-sendelse af bestillinger.

Modtager du en defekt vare? /24-måneders reklamation:
Det sker sjældent, men modtager du en defekt vare, så send et billede af skaden til mig og ring/skriv straks. Så finder vi en løsning.

Er din pakke skadet?: Registrerer du ved udlevering hos Pakkeposten, at din pakke er blevet skadet? Bed venligst Pakkeposten bekræfte skaden skriftligt. Samtidig bedes du efterfølgende billede-dokumentere skaden og herefter sende billederne til os. Vi bruger billederne til erstatning overfor vores transportør. Skriv eller ring direkte til mig - så finder vi en løsning på nye varer til dig.

Fortryder du dit køb? Ring eller skriv straks eller indenfor 14 dage og fortæl, at du fortryder dit køb. Returnér varen i samme stand, som du modtog den. Efter modtagelse af den returnerede vare tilbagebetales beløbet indenfor max 3 dage – dog minus fragtomkostninger. For at denne rettighed gælder, skal varen returneres hel i ubrugt, original emballage og den må ikke være defekt eller lugte af røg/være opbevaret i et rum med røg. CPH:Bliss afholder ikke omkostningerne i forbindelse med returnering af varer. Husk at emballere varen godt og husk at få en kvittering for din forsendelse.

I forhold til fortrydelsesret af brugte varer, henholder CPH:Bliss sig til Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 2 nr. 5. Den pågældende paragraf omhandler den frafaldne fortrydelsesret ved varer, som af sundhedsbeskyttelses eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Jeg tager naturligvis forbehold for force majeure, krig og andre skrækkeligheder, der kan have indflydelse på, om CPH:Bliss´ leverandører ikke kan levere varer.

Persondatapolitik

Kunder og Brugere af vores Tjenester

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes CPH:Bliss ("CPH:Bliss", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via CPH:Bliss´ ("shoppen”)

1.3 CPH:Bliss er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen:

2.1 Når du besøger og bruger vores shop, indsamles automatisk oplysninger om dig og dit besøg. Fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du søger på, hvilke sider du besøger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer og telefon eller anden enhed, som du bruger til at tilgå vores site. Vi gør brug af cookies og andre sporings- og analyseteknologier.

2.1.1 Vi indsamler ovenstående udelukkende med det formål at forbedre vores ydelser og kun vise dig relevant indhold og tilbud. Det er derfor, at du fx kan oplever, at møde en CPH:Bliss annonce, når du er online. Det hedder retargeting og skal minde dig om CPH:Bliss eksistens. Målet er, at få dig til at besøg os igen og friste dig til atter at handle hos os.   

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f, idet vi ved en afvejning af vores interesser har fundet, at den beskrevne behandling ikke krænker dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder.

2.2 Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, købs- og interaktionshistorik, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er at kunne opfylde aftalen og levere de produkter, der er købt, jfr. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b. Opfyldelse af lovkrav sker med hjemmel i Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra c.

2.3 Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse. Vi registrerer også dit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring. Vi benytter de øvrige oplysninger vi indsamler jfr. pkt. 2.1 og 2.2 til at målrette vores markedsføring til dig, så vi kan vise dig nyheder og tilbud der passer til dine interesser.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsmails og foretage målrettet markedsføring til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f. Vi sender kun elektronisk markedsføring, hvis du har givet os dit samtykke hertil.

2.4 Når du kommunikerer med os online,  på telefon, e-mail eller når du tilmelder dig som ny kunde på blandt andet messer, markeder og arrangementer, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, betalingsmåde m.m.

2.4.1 Formålet er, at vi kan varetage vores interesse i at besvare dine henvendelser, kommunikere med dig eller oprette dig som kunde på din anmodning.

2.4.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1 Dataansvarlige og databehandlere

En dataansvarlig har ansvaret for behandling af personoplysninger. En databehandler udfører behandling af personoplysningerne på vegne af den dataansvarlige.

3.2 Videregivelse og overladelse af personoplysninger
Der skelnes mellem videregivelse og overladelse af data til tredjepart. En videregivelse af personoplysninger indebærer, at oplysningerne meddeles en tredjemand, som herefter har en selvstændig ret til at behandle oplysningerne. En overladelse af personoplysninger indebærer, at den som oplysningerne meddeles til, kun må behandle personoplysningerne på den dataansvarliges vegne og efter dennes instruks.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til vognmænd, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Der kan være tilfælde, hvor vi videregiver dine oplysninger til andre parter for at overholde lovgivningen eller efter myndighedskrav eller som led i en organisatorisk omstrukturering, sammenlægning, overdragelse eller salg.

3.3 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af shoppen, kundeservice, udsendelse af nyhedsmails, varetagelse af vore juridiske interesser, samt målrettet markedsføring, herunder retargeting og telemarketing, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

4. Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlige, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer m.m.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til via vores kontaktformular. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.3.2 Visse oplysninger har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte, at vi ikke har tilstrækkeligt retsgrundlag, eller i visse tilfælde hvor du har gjort indsigelse mod vores behandling.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser..

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder tilmelding til vores nyhedsmail. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil dog værdsætte, at du kontakter os og fortæller om årsag til klagen, inden du kontakter Datatilsynet.  Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. Sletning af persondata

5.1 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jfr. pkt. 2.3. slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. Dokumentation for dit samtykke vil vi dog gemme i to år, så vi kan bevise at vi ikke har sendt direkte markedsføring uden gyldigt samtykke.

6. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. Kontaktoplysninger

7.1 CPH:Bliss er dataansvarlig for de persondata, som indsamles eller i øvrigt som beskrevet i denne Persondatapolitik.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4?

Eller vil du bare spørge om noget helt andet? Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller via kontaktformularen på forsiden. 

Alfa Trade House/CPH:Bliss v. Tine Back

Bøllemosevej 15
DK-3550 Slangerup
Telefon: +45 24805730
CVR: 25671074