KATALYTISKE DUFTOLIER   Der er 25 varer.

Underkategorier

 • Neutralolie

  Ashleigh & Burwood Neutralolie bruger du, når du gerne vil rense luften for bakterier, lugte & røg – men ikke ønsker duft. Neutralolien renser effektivt luften, men er helt duftneutral.

  Katalytiske Duftlamper fra Ashleigh & Burwood er meget mere end luftfriskere, for de renser luften effektivt for bakterier, røg & lugt & erstatter med den friskeste og reneste duft. Hver Duftlampe er håndlavet og hver Lampes individuelle udtryk tiltaler forskellige temperamenter. Skal udtrykket være Nordisk og stramt eller foretrækker du det mere svulmende look? Der er en Lampe til enhver smag og temperament – hvilken Lampe passer dit?

  Det er den katalytiske sten, der er hemmeligheden, for den varme sten evner at neutralisere lugtmolekyler. Læs evt. om katalyse og meget mere i vores ”FAQ A&B Duftlamper”. Fælles for Duftlamperne er, at de er nemme at bruge & billige i drift. Husk Lampen kun må fyldes 2/3 med olie. Så kan den til gengæld være tændt i 11timer – 40 minutter ad gangen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

per page
Showing 25 - 25 of 25 items
 • 150,00 kr

  Du får 3 skønne Duftolie á 180 ml med navne som "Oriental Spice, Rose & White Oud & Moroccan Spice". Duftene er forskellige varianter over temaet "Varm Vinter & Orientalsk Stemning". Mangler du en smuk duftlampe til at fuldend det Orientalske Univers? Prøv at se duftlampen Golden Sunset. Den passer perfekt til temaet. Du får 3 skønne Duftolie á 180 ml med...

  Læg i kurv
  Udsolgt
Showing 25 - 25 of 25 items
KATALYTISKE DUFTOLIER

Duftolier til Katalytiske DuftLamper.

Når du har valgt din duftlampe, skal du vælge, hvilken duftolie der skal fylde dit hjem med velduft. Vi har forsøgt at beskrive de enkelte dufte for at give dig en fornemmelse af, hvilken duftolie der falder i din smag. Er du i tvivl, kan du altid ringe til os – så skal vi forsøge at guide dig videre.

Duft og duftstyrke er meget individuelt og du må prøve dig frem, så du kan finde det duftniveau, der passer hos jer. Det er nemlig altid muligt at fortynde duftolie med neutralolie. Er duften for kraftig: tilsæt lidt mere neutralolie og omvendt, ønskes mere duft tilsættes blot mere duftolie. Husk duftlampen kun må fyldes max. 2/3. Så kan den til gengæld være tændt i 11 timer - ca. 10-15 min ad gangen afhængig af rummets størrelse. Duftlampen renser 1M3 pr. minut, så det er en særdeles effektiv luftrenser. Tænd fx duftlampen efter madlavning. Meget snart kan du ikke dufte, hvad du lige har spist. Selv fisk-, oste- og baconlugten er forduftet!

Katalytiske duftlamper fra Ashleigh & Burwood er derfor meget mere end luftfriskere, for de renser luften effektivt for bakterier, røg & lugt & erstatter med den friskeste og reneste duft. Hver duftlampe er håndlavet og hver duftlampes individuelle udtryk tiltaler forskellige temperamenter. Skal udtrykket være Nordisk og stramt eller foretrækker du det mere svulmende look? Der er en lampe til enhver smag og temperament – hvilken duftlampe passer dit?
Ashleigh & Burwood´s duftolier er naturlige planteudtræk og/eller naturidentiske dufte blandet med Isopropyl Alkohol. Det er den samme komponent som benyttes til fx afspritning af hænder på hospitalet.

Fælles for duftlamperne er, at de er nemme at bruge & billige i drift. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Læs evt. om processen katalyse & hvordan du bruger lampen HER ”FAQ A&B Duftlamper”.