White Tea Vis større

White Tea Duftolie

White Tea: En virkelig elegant duft af Bergamotte og Citrus. Frisk, ren duftolie der er velegnet til hverdagen. Skab et dejligt & rent luftmiljø for dine kollegaer eller din familie. Alle elsker frisk, ren luft - det får du her. Herunder ses beskrivelse af den enkelte olies duft og videoen viser, hvor nem og enkel lampen er at bruge. 

Flere detaljer

På Lager

65,00 kr

  • White Tea

Det er så enkelt

Herunder finde du beskrivelser af vores Duftolier. Brug Duftolien rent hvis du er duftelsker eller bland med Neutralolie, hvis du foretrækker svagere duft. Olierne ligge i 250 ml og enkelt føres også i 500 ml

Se evt. også instruktionsvideoen nederst på siden, for at få fuld glæde af din Duftlampe.

BESKRIVELSE AF VORES DUFTOLIER:

Watermelon & Cucumber:
 Forrygende frisk & sprød duft af Vandmelon & Agurk. Denne duft elsker vi at blive mødt af, når vi åbner døren til vores kontorer. Absolut èn af favoritterne. Find den HER.

White Tea: Frisk og aromatisk duft med noter af Citrus, Bergamotte og lette Jasmin toner. Duften afsluttes med svag Viol og Sandeltræ. En meget elegant duft. Find den HER.

Tea Rose: Vores nyeste olie som dufter lige så lækkert som den lyder. Frisk og meget behagelig duft der tiltaler de fleste næser. Find den HER

Garden Mint: Dufter som den dejligste sommerhave. Frisk, grønt med hint af pebermynte. Du bliver så glad af denne duft. Find den HER

Green Bamboo: Virkelig dejlig, let duft af Agurk & Friskslået Græs. Vi gætter på, at det bliver en favorit. Det er i alt fald én af vores hverdagsdufte. Find den HER.

Antique Rose: En traditionel og kraftig duft af Rose. Elsker du duften af Rose, bliver det din favorit. Find den HER.


Sicilian Lemon:
Elsker du duften af renhed? Citron er på førerpladsen, når der skal dufte rent. Og Sicilian Lemon skuffer ikke. Den dufter som en rengøringstornado, har passeret dit hus. En virkelig frisk, dejlig duft som vi blander 70/30 med Neutralolie. Prøv den selv og duft dig frem til din kombination. Måske du foretrækker den rene olie? Find den HER.

Ice Spa: Ananas, Citrus, Passionsfrugt danner tilsammen den skønne duft. Den lyder sød, men det er den ikke - den er faktisk let. Vi elsker den! Find den HER.

Lavender: Den klassiske duft af Lavendel, men her blandet med Pebermynte & Patchouli. En forrygende og opløftende let duft. Find den HER.

Sea Breeze: Giver dig oplevelsen af stå på stranden med lukkede øjne. Denne suverænt friske og elskelige duft af vind og vejr. Find den HER.

Grapefruit: Vi bare elsker alt ved Grapefrugt. Både at spise den, se på den og dufte til den. Vi brænder den rent – og elsker hver en ml. Find den HER.

Vanilla: med en bund af Vanilje og noter af Kokos bliver denne bløde, svulmende duft et sødt indslag i dit hjem. Find den HER.

Fresh Linen: Duften er elegant á la rene lagner. Bund af Aloe Vera, Lavendel & Citrus. En dejlig & absolut markant duft til duftelskere. Find den HER.

Black Raspberry: En frugtig duft med Bergamotte/Musk & Abrikos. Dejlig frisk og en smule sød. Find den HER.

Rhubarb & Wild Gooseberry: Robust og ganske særlig, lidt tør duft. Man fornemmer klart noter af Stikkelsbær og duften er meget behagelig. Bedst som sommerduft. Vi blander den med Neutralolie i forholdet 50/50. Find den HER.

Jasmine & Tuberose: En overraskende let og opløftende duft af Jasmin, Orangeblomst & Ylang Ylang. Forvent sødme kombineret med friskhed. En meget behagelig duft. Find den HER.

Baby Powder: Denne Olie dufter faktisk af baby pudder! Så elsker du den lækre duft af baby, bliver “Baby Powder” din favorit. Find den HER

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Skriv eller ring - vi sidder klar til at servicere dig.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

White Tea Duftolie

White Tea Duftolie

White Tea: En virkelig elegant duft af Bergamotte og Citrus. Frisk, ren duftolie der er velegnet til hverdagen. Skab et dejligt & rent luftmiljø for dine kollegaer eller din familie. Alle elsker frisk, ren luft - det får du her. Herunder ses beskrivelse af den enkelte olies duft og videoen viser, hvor nem og enkel lampen er at bruge. 

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Video